Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Presentaties van Ian van der Jagt

Logo van Berkman
Berkman
 

Welke sport beoefent u?

Golfen en wielrennen” 
 
Hockey, voetbal, jacht, golfen, wintersport, duiken, varen, squash, paarden, schaken, fitness, kaartspelen, hardlopen, krijgskunst en wielrennen” 
 
Fitness en squash” 
 

 

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
https://clips.crowfile.com/_clips_/79/0eead8abe8e48f54db81b07edfd5a176.jpg?1
Persoonlijk profiel 

Ian van der Jagt  

Ian van der Jagt
Directeur Netwerkontwikkeling
 
OrganisatieBerkman
Werkzaam15 jaar
AfdelingDirectie

Contact
 
E-mailAlleen voor leden
TelefoonAlleen voor leden
MobielAlleen voor leden
 
Andere netwerken

Mijn dagelijkse bezigheden

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor de optimalisatie en uitbreiding van ons netwerk aan vastgoed locaties.

Bij mijn werk haal ik de meeste voldoening uit het verbinden met - en van - mensen.

Mijn expertise ligt in de gebieden commercieel vastgoed en dan met name in tankstation en autowaslocaties. Ik sta open voor vragen over deze onderwerpen, u kunt direct uw vraag stellen.

Over Berkman

Logo van Berkman
Berkman is al sinds 1903 een familiebedrijf. Gedurende deze periode zijn we, in verschillende stappen, uitgegroeid tot een begrip in de brandstof- en smeermiddelenmarkt in Nederland.

In de komende jaren verwachten we wederom verder te groeien, en dit biedt kansen voor jonge talentvolle werknemers. Misschien ook wel voor jou?

Bij Berkman zijn de lijntjes kort, houden we van samenwerken en staat persoonlijk contact en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zowel intern als richting onze klanten en partners.

Regelmatig plaatsen we op deze website openstaande vacatures. Staat er momenteel niets voor jou bij, maar ben je toch benieuwd naar eventuele toekomstige mogelijkheden? Of wil je informeren naar een mogelijke stageplaats? Neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via hrm@berkman.nl*.