WD-Innovatietafels

Niet links, niet rechts, maar Drechts

Werkgevers Drechtsteden moet van contributie naar bijdrage door participatie gaan. Werkgevers Drechtsteden werkt in de Federatie regionaal en boven regionaal samen. Een deel van het grote netwerk van de Federatie licht het probleem uit en pakt aan wat er dan speelt.

Vanuit het werkgeversnetwerk werken we aan oplossingen van initiatieven die groter zijn dan een partij, dit doen we d.m.v. innovatietafels. In een innovatietafel worden door het netwerk dat probleem gezamenlijk opgelost. Per onderwerp zijn er een of meerdere tafels. Deze tafels hebben elk onderling weer verbanden met elkaar Voorzitters en innovatietafel leden en ook ambtenaren nemen deel aan de tafel als komen halen en brengen.

Innovatietafels zijn initiatieven vanuit ondernemerschap waarbij ondernemers met elkaar iets bereiken wat ze alleen niet kunnen. Door het creëren van synergie tussen ondernemers wordt bij ideeën rondom een innovatietafel waar nodig samenwerking gezocht met stakeholders zoals overheden, omgevingsdienst, Stedin, Gasunie, provincie, e.d.

Regio Drechtsteden is ondernemers gedreven en kan alleen worden geladen door werkgevers.

Innovatietafels

  Ja, Ik ben geïnteresseerd!

  Hou mij ajb op de hoogte van Innovatietafels

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Mobiel telefoonnummer

  E-mailadres

  Innovatietafel(s)
  Meerdere selecteren mogelijk

  Akkoord

   

  Werkgevers Drechtsteden op social media