Bijeenkomsten Post-Covid op locatie van Platform4, Stationsplein te Zwijndrecht

De groep bestaat uit maximaal acht personen en duurt maximaal twee uur met pauze. Er zijn vooralsnog een zestal bijeenkomsten gepland.

Tijdens deze bijeenkomsten kun je mensen ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. Je kunt ervaringen delen over het omgaan met de gevolgen van Post-Covid. Het doel is op een positieve manier van elkaar te kunnen leren en elkaars steun te ervaren. En er zo beter mee om te gaan.

Deze groep heeft twee ervaren gespreksbegeleider. Iedereen in de groep is verantwoordelijk voor een prettige en veilige sfeer. De gespreksbegeleiders zijn tevens contactpersoon en zorgen dat het groepsproces goed verloopt dus bijvoorbeeld dat iedereen aan het woord komt.

Na inschrijven ontvang je een bevestiging en daarna een uitnodiging, uiterlijk een week voor de eerste bijeenkomst van PostCovid NL

Heb je, inhoudelijke, vragen over deze bijeenkomsten, mail deze dan naar postfysiek@longfonds.nl-of kijk op www.postcovid.nl

Deze vorm van lotgenotencontact wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS en het Longfonds. Ondersteuning door vertegenwoordigers van Hersenletsel.nl die tevens deze groep zullen begeleiden: Monique van der Stoep en Arie van den Herik.

Voor praktische vragen betreffende bv de locatie is de laatste beschikbaar: arie@quadraet.nl of 06 51508417.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten in Zwijndrecht. (Stationsplein 4J, naast station) vinden plaats op een aantal maandagochtenden van 09.45-11.45 uur: 25-09, 2-10, 6-11, 13-11 en 20-11.