Verbinden, versterken en vernieuwen

Echt voor ondernemers

Werkgevers Drechtsteden zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de regio Drechtsteden. We creëren en zien kansen. Door het actief stimuleren van innovatie vergroot de aantrekkingskracht van de Drechtsteden. We creëren een ondernemersklimaat voor onze leden waarin economische groei en een open samenwerking tussen onderwijs, overheid en ondernemers wordt gerealiseerd. 

Economische daadkracht

Wij spreken namens ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. Grote (wereld) bedrijven, het midden- en kleinbedrijf en jonge ondernemingen. Met als doel: economische daadkracht.

Samen sta je sterker!

Wat mag u verwachten?

Belangenbehartiging, netwerken, informatie en ledenvoordeel!

Wij organiseren jaarlijks tientallen netwerkevents, masterclasses en één groot en uniek business event; WD Inspiratiedag.

Via onze website, WD Ondernemersnieuws en LinkedIn & Twitter bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en interessante evenementen in de regio Drechtsteden.


  • Maandelijkse business events, masterclasses en unieke netwerkgelegenheden.
  • Actieve belangenbehartiging en lobby.
  • Innovatietafels; concrete aanpak om initiatieven die groter zijn dan één onderneming van de grond te trekken.
  • Woordvoerder en uitvoeringsorgaan van de Federatie Drechtsteden; krachten bundelen van 10 lokale ondernemersverenigingen in de regio Drechtsteden.
  • Aangesloten bij Ondernemend Nederland (ONL) voor de landelijke stem en lobby van onze ondernemers.
We maken graag kennis met u!
Ondernemers zijn altijd welkom
Bij Werkgevers Drechtsteden zijn ondernemingen altijd welkom, van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. Van grote (wereld) bedrijven, het midden- en kleinbedrijf tot jonge ondernemingen, gezamenlijk komen we tot een mooi doel: economische daadkracht. We komen daarom graag in gesprek over wat Werkgevers Drechtsteden voor u en uw organisatie kan betekenen, samen staan we sterker!
In gesprek met Jaap van Oord
Om vrijblijvend kennis te maken met Werkgevers Drechtsteden komt Ambassadeur Ledenwerving Jaap van Oord graag met u in contact. Jaap kent de Drechtsteden goed! Hij is opgegroeid in Dordrecht en één van de oprichters en eigenaren van het bedrijf Fourtop ICT, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Fourtop ICT staat voor samenwerken leuker, makkelijker en veiliger maken, een mooie doel dat past bij de ambitie van Werkgevers Drechtsteden.
Sfeer proeven?
Wilt u kennismaken met het ondernemersnetwerk van Werkgevers Drechtsteden? Laat het ons weten en ontvang 3 maanden vrijblijvend alle uitnodigingen voor events, nieuwsupdates en ervaar het lidmaatschap van Werkgevers Drechtsteden.
Image

Bent u klaar om te netwerken?

De WD faciliteert uw zakelijk succes!

WD Ondernemersnieuws

Schrijf u nu gemakkelijk in en ontvang het 
WD Ondernemersnieuws maandelijks in uw e-mail.