Chocolade Workshop

Graag nodigen wij u uit voor een heerlijke en interactieve ervaring tijdens ons aankomende WD-event: een Chocolade Workshop!Datum:               donderdag 21 september a.s.
Tijd:                     16.00 – 18.00 uur
Locatie:               Ridderkerk, Chocoladeatelier Van Noppen, Brouwerstraat 1aWie houdt er nu niet van chocolade? Chocolade is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar deelname aan deze workshop kan ook een geweldige manier zijn om te ontspannen, te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten. Tijdens de workshop krijgen jullie de kans om:

  • Te leren hoe chocolade wordt gemaakt, van cacaoboon tot bonbon
  • Te proeven van verschillende soorten chocolade onder het genot van koffie en thee
  • Zelf chocoladebonbons te maken en te versieren met een verscheidenheid aan heerlijke toppings; de bonbons neemt u na afloop in een mooie verpakking mee naar huis
  • Te netwerken en te genieten van een ontspannen sfeer met andere WD-leden.

Dit is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, terwijl we onze liefde voor chocolade delen. Of u nu een chocoladeliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en informele manier om te netwerken, deze workshop zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.Voor een schort en materialen wordt gezorgd! Bij de locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.

We vragen u om u snel aan te melden, aangezien het aantal plaatsen beperkt is. We kijken ernaar uit om samen met u van deze chocolade-ervaring te genieten!

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!