DIDBV – Editie ’23

Op dinsdag 11 april organiseert de Federatie (9 ondernemersverenigingen in de Drechtsteden) weer de jaarlijkse bijeenkomst voor alle leden van deze verenigingen, wederom in samenwerking met Smart Delta Drechtsteden. Hierdoor zijn ook de lokale bestuurders en ambtenaren aanwezig.

Het centrale thema? “Doorpakken!”. Want bij zowel de ondernemersverenigingen als bij de lokale overheden wordt inmiddels flink doorgepakt wat betreft hun activiteiten. Na het welkom door Karen van Namen (voorzitter OKA, zij speelt een thuiswedstrijd!) word je onder leiding van spreekstalmeester Erik van Noordenne in rap tempo meegenomen in een Tour d’ Horizon over de actuele ontwikkelingen.

Voorzitters Adrie Stuij (VSO), Gert de Jong (VAO) en Jacob Klink (WD) over:  Pakt de Federatie door? Wat doen ze nu eigenlijk? En hoe en waarover wordt met de lokale overheden overlegd? Hoe wordt tegen Smart Delta Drechtsteden aangekeken en wat wordt er aan innovatie gedaan?

Olga Arandjelovic (Manager van Smart Delta Drechtsteden): Wat houdt het nieuwe merk Smart Delta Drechtsteden in? Wat zijn de ambities? En wat betekent dit voor het bedrijfsleven?

Hans Biesheuvel (voorman van Ondernemend Nederland – ONL) zal je onder de titel “Den Haag Vandaag” op zijn geheel eigen wijze een inkijkje geven in de actuele situatie in “Den Haag”. Hans overlegt dagelijks met bewindspersonen en ministeries en zal de verkiezingsuitslag (15 maart verkiezingen Provinciale Staten) duiden wat betreft de politieke gevolgen en de mogelijke gevolgen voor het bedrijfsleven. Kan het Kabinet nog doorpakken met de nieuw samengestelde Eerste Kamer?

Andre Boer (Projectleider Energy Hub Driehoek Sliedrecht) informeert over hoe er in de Drechtsteden doorgepakt wordt op het gebied van de productie en toepassing van waterstof. Onze regio behoort in Nederland op dat gebied tot de kopgroep in Nederland!

Na dit programma word je uitgenodigd om gezamenlijk te netwerken onder het genot van een drankje en een heerlijk buffet (inclusief vegetarische en halal gerechten).

Locatie

Theater Landvast
Haven 4, 2951 GC, Alblasserdam
Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de deur.

Bekijk hier de uitnodiging

Uitnodiging-2023-Federatie-OV

Aanmelden kan via: https://federatieov.nl/

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

juni 2024
20 jun 2024
16:30 - 18:30

Zomer BBQ

Duurzaamheidsfabriek
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!