Inspiratiedag 2022

Het is u vast niet ontgaan, dat de jaarlijkse Inspiratiedag van Werkgevers Drechtsteden er bijna weer aankomt! Op donderdag 13 oktober a.s. is het zover.

Het thema voor dit jaar is “Gelukseconomie, winst voor iedereen”. Een breed welvaartsperspectief is belangrijk voor een evenwichtige beleidsanalyse. Brede welvaart gaat verder dan financieel-economische welvaart in het hier en nu. Het kijkt ook naar de mogelijkheden binnen het beleid voor toekomstige generaties. Ongelijkheid in kansen vormt namelijk een belemmering van de opbouw voor onze toekomstige welvaart. Zo leidt bijvoorbeeld kansenongelijkheid in onderwijs tot minder opbouw van menselijk kapitaal en een minder productieve beroepsbevolking. Welvaart gaat daarmee dus niet alleen over geld. Het gaat ook over sociale samenhang en een gezonde leefomgeving. Het kapitalisme heeft ons welvaart gebracht, maar ook sociaal-emotionele armoede.

Nog nooit waren zoveel mensen depressief of eenzaam en steeds vaker leidt de werksituatie tot een burn-out of bore-out. Als ondernemer is het zaak uw medewerkers vast te houden en aan te spreken. Dat kan niet zonder ook in te spelen op deze trends en werkelijkheid. Tegelijkertijd wordt er verwacht dat u als ondernemer steeds meer aansluit bij de grote thema’s. Hoe moet u daarmee omgaan en een zinvolle en relevante rol blijven spelen in het geheel? Het roer moet om; zet geluk overal centraal! En juist dat is waar het tijdens de Inspiratiedag 2022 om gaat!

De sprekers zijn inmiddels bekend. Wellicht heeft u het al gelezen via onze social media. Graag informeren we u er ook over via dit bericht!

Download hier het programma, de locatie en een introductie van de sprekers

PDF Inspiratiedag 2022 – gelukseconomie

Bent u er ook bij op donderdag 13 oktober? Naast interessante lezingen is er deze dag ook volop gelegenheid om te netwerken!

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

mei 2024
juni 2024
20 jun 2024
16:30 - 18:30

Zomer BBQ

Duurzaamheidsfabriek
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!