Inspiratiedag 2023

Grijp je groeikansen: Ontdek en bloei!Op donderdag 12 oktober staat de WD Inspiratiedag van dit jaar in het teken van groeikansen! Dit is een unieke gelegenheid om nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei te verkennen en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op het milieu. Deelname aan de inspiratiedag is kosteloos. Iedere ondernemer uit de regio Drechtsteden mag zich hiervoor aanmelden.

De Inspiratiedag vindt plaats op het schip de Jules Verne
Op / Afstaplocatie: Havenstraat 7, Hardinxveld-Giessendam (Parkeren is mogelijk op deze locatie)
Ontvangst 13.00 / 13.30 uur

Bijgaand treft u ook het definitieve programma met de planning van deze dag en de laatste details over de catering, locatie, parkeren, etc. Eventuele voedselallergie├źn kunt u nog kenbaar maken tot uiterlijk vrijdagochtend 6 oktober a.s.
Download hier het volledige programmaBij elke aanmelding voor dit evenement planten we namelijk een boom. Door deel te nemen, draagt u direct bij aan het vergroenen van onze planeet!

De WD Inspiratiedag biedt inspirerende sprekers en waardevolle netwerkmogelijkheden. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd een mooi programma neer te zetten. U zult ge├»nspireerd worden door ervaringsverhalen, nieuwe inzichten opdoen en concrete stappen aangeboden krijgen om uw groeikansen te benutten.En…. op veler verzoek start de WD Inspiratiedag later op de dag: we starten rond 13:00 uur en sluiten af rond 20:30 uur.

Aanmelden kan vanaf nu alleen nog via het e-mailadres: office@werkgeversdrechtsteden.nl
We kijken ernaar uit u daar te zien en samen te groeien!

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

juni 2024
20 jun 2024
16:30 - 18:30

Zomer BBQ

Duurzaamheidsfabriek
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!