Omhakken en doorpakken! Door de bomen het bos weer zien

Donderdag 16 september – “Omhakken en doorpakken! Door de bomen het bos weer zien”

De Corona crisis heeft invloed op de arbeidsmarkt. Er zullen banen verdwijnen, verschuiven én er zal nieuw werk ontstaan. De afgelopen maanden noodzaken tot analyse. Het afwegen van bestaande praktijken, het bepalen van geleerde lessen en het uitstippelen van jouw organisatie in de toekomst. De huidige arbeidsmarkt vraagt om nog meer flexibiliteit, aanpassingsvermogen, denken buiten de bestaande kaders en kijken naar mogelijkheden. Hoe kun je medewerkers aan je binden? En wat moet je eigenlijk regelen om de terugkeer naar kantoor zo soepel mogelijk te laten verlopen? Wat mag je als werkgever niet vergeten en waar liggen kansen? Antwoorden hierop en vragen die je mogelijk zelf als werkgever hebt, komen tijdens dit event ruimschoots aan bod.

Meer informatie over het KICKSTART project vindt u hier.

Het programma is als volgt:
16:30 uur: Inloop
17.00 uur: In gesprek met gastspreker over kansen zien en pakken in de Corona crisis
17.15 uur: Q&A met Pieter van den Brink (Arbeidsrecht Ten Holter Noordam advocaten) én WD-bestuurslid
Interactief programma over dilemma’s en do’s & don’ts op de arbeidsmarkt, met voldoende ruimte om op informele wijze in gesprek te gaan
18.25 uur: Netwerken

Locatie is Kinepolis aan de Lijnbaan 200 te Dordrecht.

Dit evenement wordt als samenwerking georganiseerd door Kickstart, het Werkgevers Servicepunt, de Federatie van Ondernemersverenigingen in de Drechtsteden en Werkgevers Drechtsteden.

LET OP: Aansluitend op dit event is het WD Diner gepland, u kunt beide bijeenkomsten dus eenvoudig combineren, Kinepolis is op loopafstand van Khotinsky.

Flyer van Omhakken en doorpakken!

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

april 2024
mei 2024
juni 2024
20 jun 2024
16:30 - 18:30

Zomer BBQ

Duurzaamheidsfabriek
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!