WD Inspiratiedag 2020 2.0 live online

Dinsdag 13 oktober zat heel Nederland weer aan de buis gekluisterd om naar de persconferentie te kijken. De grote angst bleek waarheid te zijn voor veel ondernemers. Extra maatregelen, weer dicht, weer thuis werken en slapeloze nachten over hoe dit nu allemaal op te lossen. Wij begrijpen de keuze van het kabinet om extra maatregelen in te zetten, maar voor veel branches is dit weer een klap die ze moeten opvangen.

Wij hebben als Werkgevers Drechtsteden een voorbeeld te geven aan onze ondernemers om de nieuwe en strengere maatregelen op te volgen. Een moeilijke beslissing, maar op dit moment de enige juiste, heeft het bestuur genomen. Onze Inspiratiedag 2020 zal dit jaar niet live doorgaan. Maar gelukkig wel online!

Dit jaar organiseren wij voor u de Inspiratiedag in het thema Koplopers. Op de geplande dag, donderdag 12 november, kunt u live meekijken naar het optreden van 1 spreker. En de andere sprekers dan? Die worden professioneel gefilmd en delen wij met u in de weken na de Inspiratiedag. Zo hopen wij u toch te kunnen inspireren. Anders dan anders én verantwoord!

De details over het programma en het tijdstip van de 40 minuten livestream op 12 november worden z.s.m. bekendgemaakt. WD leden ontvangen hier vanzelf bericht over.

De eerste 120 aanmeldingen* (voor 5 november) ontvangen op 12 november een fijne box met delicatessen om te nuttigen tijdens de 40 minuten livestream!

Had u zich al aangemeld? Dan hoeft u dit niet opnieuw te doen. Als uw aanmelding (voor 19 oktober) bij ons is binnengekomen nemen wij contact met u op voor een check op de juistheid van de ingevulde gegevens. U kunt in een aanmelding alleen uzelf aanmelden. Een collega kan een eigen aanmelding invullen.
*De bezorging van deze box is alleen bij locaties in de regio Drechtsteden.

Deelname aan de Inspiratiedag is voor WD leden gratis. Ook niet-leden zijn van harte welkom om zich aan te melden en ontvangen een factuur van € 50,00 voor deelname aan de online Inspiratiedag.

 


UPDATE 6 november 2020

Naar wie gaat u live kijken op 12 november?
Joost Leenders & Merijn Zeeman

Prestatiecoach Joost Leenders en directeur van Talent Academy Group kent alle (keiharde) wetten van presteren aan de top. Hoe bouw je een winnende organisatie?

“Alles draait om het maken van de juiste keuzes. Als talent kom je voor vele keuzes te staan. Hoe ga je daar mee om? Dit kan alleen als je jezelf leert te managen binnen alle situaties. Zelfkennis is het toverwoord!”
Merijn Zeeman, Sportief directeur van Team Jumbo-Visma!

Hoe bouw je een winnende organisatie? Hoe krijg je inzicht in het ontwikkelen van een optimale prestatieomgeving? Merijn werkt met topsporters die met hun passie en hun talent iets willen bereiken op het hoogste podium.

“Iedere dag weer nadenken hoe je beter kunt worden, ook in een crisis als deze.”

Hoe kijkt u mee?
Als u zich heeft aangemeld ontvangt u kort voor 12 november opnieuw een bericht van ons. Hierin staat de link naar de omgeving waar u de livestream kunt volgen.

Wanneer: donderdag 12 november
Hoe laat: 16.00 uur

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

mei 2024
juni 2024
20 jun 2024
16:30 - 18:30

Zomer BBQ

Duurzaamheidsfabriek
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!