WD Inspiratiedag 2020 2.0 live online

Dinsdag 13 oktober zat heel Nederland weer aan de buis gekluisterd om naar de persconferentie te kijken. De grote angst bleek waarheid te zijn voor veel ondernemers. Extra maatregelen, weer dicht, weer thuis werken en slapeloze nachten over hoe dit nu allemaal op te lossen. Wij begrijpen de keuze van het kabinet om extra maatregelen in te zetten, maar voor veel branches is dit weer een klap die ze moeten opvangen.

Wij hebben als Werkgevers Drechtsteden een voorbeeld te geven aan onze ondernemers om de nieuwe en strengere maatregelen op te volgen. Een moeilijke beslissing, maar op dit moment de enige juiste, heeft het bestuur genomen. Onze Inspiratiedag 2020 zal dit jaar niet live doorgaan. Maar gelukkig wel online!

Dit jaar organiseren wij voor u de Inspiratiedag in het thema Koplopers. Op de geplande dag, donderdag 12 november, kunt u live meekijken naar het optreden van 1 spreker. En de andere sprekers dan? Die worden professioneel gefilmd en delen wij met u in de weken na de Inspiratiedag. Zo hopen wij u toch te kunnen inspireren. Anders dan anders én verantwoord!

De details over het programma en het tijdstip van de 40 minuten livestream op 12 november worden z.s.m. bekendgemaakt. WD leden ontvangen hier vanzelf bericht over.

De eerste 120 aanmeldingen* (voor 5 november) ontvangen op 12 november een fijne box met delicatessen om te nuttigen tijdens de 40 minuten livestream!

Had u zich al aangemeld? Dan hoeft u dit niet opnieuw te doen. Als uw aanmelding (voor 19 oktober) bij ons is binnengekomen nemen wij contact met u op voor een check op de juistheid van de ingevulde gegevens. U kunt in een aanmelding alleen uzelf aanmelden. Een collega kan een eigen aanmelding invullen.
*De bezorging van deze box is alleen bij locaties in de regio Drechtsteden.

Deelname aan de Inspiratiedag is voor WD leden gratis. Ook niet-leden zijn van harte welkom om zich aan te melden en ontvangen een factuur van € 50,00 voor deelname aan de online Inspiratiedag.

Inschrijven

Aanmelden Inspiratiedag 2020

Inspiratiedag 2020: Koplopers. Bedankt voor uw aanmelding!

Beschikbaar Tickets: 46
Het Aanmelden Inspiratiedag 2020 ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Aankomende Events

november 2020
Geen evenementen gevonden!