WD Secretaressenetwerk ONLINE inspiratiesessie Office 365 & Teams

Het WD Secretaressenetwerk gaat online!

In de huidige tijd werken we meer vanuit huis en werken we meer en meer digitaal. Voor velen een noodzakelijke omschakeling, waarbij we het digitaal samenkomen en digitaal werken snel eigen hebben gemaakt maar de echte ins & outs nog niet hebben ontdekt.

Voor secretaresses, managementassistentes en andere ondersteuners biedt het WD Secretaressenetwerk een digitale inspiratiesessie aan. Deze sessie wordt gegeven door Wilma Nedermeijer van Nedermeijer Office en vindt plaats via MS Teams.


Wanneer?
       Maandag 15 juni 2020

Hoe laat?        13.00 -14.30 uur


Wie is Wilma Nedermeijer?
Wilma is eigenaar van trainingsbureau Nedermeijer Office. Zij heeft een jarenlange ervaring als (interim)managementassistente en is gecertificeerd Microsoft Office Specialist. Die unieke combinatie maakt haar voor managementassistentes extra waardevol als Microsoft trainer. Wilma weet immers als geen ander waar de kennisbehoefte ligt. Met haar team traint en inspireert ze managementassistentes in Nederland (en intussen ook in andere Europese landen) om Microsoft tools slim in te zetten en zo hun productiviteit te verhogen.

Inspiratiesessie Office 365 & Teams
In de inspiratiesessie* neemt Wilma je mee in de wereld van Office 365 en Teams. Wat is Office 365 eigenlijk? Wat is Teams? En waarom is het nu juist voor jóu als managementassistent en jouw organisatie zo waardevol om met Office 365 tools te werken. Wélke tools zijn handig om te gebruiken en hoe werken ze met elkaar samen? Welke mindset heb je nodig voor deze nieuwe manier van werken?

Wilma laat zien hoe ze binnen Nedermeijer Office intern samenwerken met hun managementassistent. Maar ze laat ook voorbeelden zien uit de praktijk van andere assistenten.

Welke combinaties hebben zij gemaakt en wat zien zij als grootste voordelen ten opzichte van de traditionele manier van werken? Denk aan vergaderen, notuleren, vergaderingen efficiënt plannen, chatten, het maken van een secretariaatshandboek, samenwerken met manager, team en als secretariaat onderling. Office 365 biedt legio mogelijkheden.

Wilma vertelt je graag hoe het werkt. Van mailen naar delen!

*Een inspiratiesessie is een presentatie waarin Wilma laat zien wat Office 365 voor jou kan betekenen. Het is geen training, je doet dus niet mee op je laptop. Een training kan een vervolg zijn op deze sessie.

Voor wie is het WD Secretaressenetwerk?
Iedereen is welkom! Secretaresses van WD leden zijn (gratis) lid. Mocht je bedrijf of organisatie (nog) geen lid zijn van Werkgevers Drechtsteden? Dan wordt er voor dit online WD Secretaressenetwerk een factuur van €15,- (ex BTW) per persoon verzonden.

Kun je met het e-mailadres van jouw organisatie niet deelnemen aan MS Teams?
Geen probleem! Je kunt je ook aanmelden met een privé account. Vul dan ook dit emailadres in bij het aanmelden.

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

juni 2024
20 jun 2024
16:30 - 18:30

Zomer BBQ

Duurzaamheidsfabriek
september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!