WD Webinar Het verdienmodel van zonnepanelen & lancering zakelijk Energieloket

Klik hier om aan te melden: WD Webinar Het verdienmodel van zonnepanelen

Steeds meer ondernemers schakelen over op duurzame energie en wekken zelf hun energie op. Vanwege het klimaat én als een slimme investering. Misschien staan zonnepanelen al op uw to-do lijst maar is het er nog niet van gekomen. Of heeft u al stappen gezet maar komt u niet verder.

Wij nodigen u van harte uit voor het webinar ‘Het verdienmodel van zonnepanelen’ op donderdag 11 februari van 16.00 tot 17.00 uur. 

Krijn Ratsma van Stichting Energieke Regio deelt zijn kennis over zonnepanelen voor bedrijfsdaken. Hij gaat in op de verschillende subsidiekansen en verdienmodellen en de te nemen hobbels om tot een investeringsbesluit te komen. Ook hoort u meer over de manieren om, al dan niet via collectieve inkoop, een kwalitatief goede installatie op het bedrijfsdak te krijgen.

Tijdens het webinar lanceren we ook het zakelijk Regionaal Energieloket. Eén loket voor bedrijven en maatschappelijke organisaties, met alle informatie over verduurzamen: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit.

Schrijf u hier in en ontvang een unieke link voor het webinar.

Tot 11 februari!

Met vriendelijke groet,

André Boer, bestuurslid Werkgevers Drechtsteden
Jacqueline van Dongen, regionaal portefeuillehouder Energietransitie
André Flach, regioportefeuillehouder Economie
Josefine Rook,  projectmanager Regionaal Energieloket

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!