Webinar Data Value Drechtsteden – Hoe vertaal je data naar waarde voor je business?

Data is erg belangrijk. Daar zijn vele ondernemer inmiddels wel van doordrongen. Maar niet iedereen snapt de impact van data en realiseert zich nog hoe fundamenteel data de markt aan het veranderen is. En welke en hoeveel waarde zijn eigen data vertegenwoordigt. Op 27 juni, van 09.00 tot 10.00 uur) nemen we je daarom graag mee in de mogelijkheden van data. Dat doen we vanuit het project Data Value Drechtsteden, omdat we het belangrijk vinden dat de bedrijven in onze regio optimaal zijn aangehaakt en we juist ook gezamenlijk stappen vooruit kunnen maken.

Tijdens het webinar geven we je graag een gedetailleerd en concreet  beeld van de mogelijkheden vanuit twee aangesloten partners (Vitrumnet op het gebied van veilige data infrastructuur en Notilyze over het ophalen van nieuwe inzichten uit data). Wat is er mogelijk in theorie, maar vooral ook in de praktijk? Welke stappen zijn er nodig om ideeën uit te werken en wat is er mogelijk met data? Wat is AI (Artificial Intelligence) en wat kan ik hiermee doen? In de Duurzaamheidsfabriek is een zeer volledige infrastructuur beschikbaar om op te experimenteren, prototypes mee op te zetten en te testen. Graag gaan we met jou en de andere leden van Werkgevers Drechtsteden in gesprek over de individuele en gedeelde uitdagingen, raakvlakken en kansen. Iets wat we de komende tijd overigens ook willen doen via de Innovatietafels…

Graag tot ziens op 27 juni!

Inschrijven voor het Webinar >>


Over Data Value Drechtsteden

Data Value Drechtsteden is een project van de Duurzaamheidsfabriek gestart op 01-06-2022 met als doel om te werken aan de doorontwikkeling in de verdere digitalisering van bedrijven en maatschappij. De doorontwikkeling is gericht op het beter betrekken van het brede MKB, interesse aanwakkeren en begeleiden van MKB naar Innovaties.

De partners in Data Value Drechtsteden zijn:

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!