Geldzorgen werken door op de werkvloer

Het leven is duur en het aantal mensen met geldzorgen groeit. Merk je als werkgever dat er medewerkers zijn binnen jouw organisatie met geldproblemen? Dan kun je terecht bij het Contactpunt Geldzorgen op de werkvloer dat sinds 1 september open is.

Moeite om de rekeningen te betalen
Een derde van de huishoudens in Nederland heeft wel eens moeite om de rekeningen te betalen. Een groot deel van deze groep mensen werkt in loondienst. Het zal hen vast niet altijd lukken hun zorgen tijdens het werk opzij te zetten. Zo kunnen geldzorgen van medewerkers een rol gaan spelen op de werkvloer. De Sociale Dienst Drechtsteden en de gemeente Dordrecht pakken dit probleem aan
met onder meer het Contactpunt Geldzorgen op de werkvloer.

Voor werkgevers én werknemers
Ben je een werkgever? En heb je mensen in dienst van wie je vermoedt dat zij geldproblemen hebben? Bij het contactpunt krijg je advies over wat je kunt doen en naar wie je kunt verwijzen.

Bellen of mailen met het contactpunt
Het Contactpunt Geldzorgen op de werkvloer is voor werkgevers én werknemers uit de gemeenten Dordrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Zwijndrecht.