Motivatie workshop ‘sleutel voor mentale veekracht’

Hoe vergroot je mentale veerkracht in deze onzekere tijd en periode waarin we massaal thuiswerken?

Al negen maanden lang verkeren we in een onzekere tijd, waardoor het voor veel werkgevers en werknemers lastig is om positief te blijven. Voor iedere werkende die wel wat zelfmotivatie kan gebruiken biedt Samen Bereikbaar vanuit De Verkeersonderneming deze leuke gratis online workshop aan. Neem regie over je eigen motivatie en meld je direct aan.

Wanneer: 15 december 16.00-17.30 uur in ZOOM
Aantal: maximaal 30 personen

Moderators: Johannes van de Water en Anna Schouten, gecertificeerd trainers PCM

Na afloop van de workshop heb je:
1. Inzicht in jouw motivatie boosters
2. Inzicht in motivatie en effect op communicatie
3. Een actieplan om concreet aan de slag te gaan.

Klik hier om aan te melden

De feestdagen staan voor de deur en COVID-19 is nog niet onder controle. Dit zorgt voor onrust en concentratieproblemen, wat invloed heeft op het (thuis)werken. Om u en uw medewerkers praktische handvatten te geven om mentale veerkracht te vergroten organiseren we deze gratis online workshop

Meer informatie over de Motivatie Workshop

Positieve mindset

Want hoe kan je onder de huidige omstandigheden positief blijven, helder nadenken en stress minimaliseren? Onderzoek laat zien dat juist nu een positieve mindset kan helpen om de situatie de baas te blijven. Onze workshop helpt om helder (en positief!) te blijven denken en eigen veerkracht te ontwikkelen. Dit kan je namelijk zelf beïnvloeden en daarmee heb je zelf de regie over je motivatie. Er zijn acht manieren waarop we gemotiveerd worden. Ontdek welke voor jou leidend zijn en wat het voorspelbare gedrag is als dit ontbreekt. Tijdens de workshop gaan we met diverse oefeningen aan de slag in kleine groepjes. Hier maak je kennis met energie-gevers die belangrijk zijn voor jou en wat er gebeurt als er niet voldaan wordt aan jouw behoeften.

Ervaringen uitwisselen en netwerken

De opzet van deze interactieve bijeenkomst zorgt ervoor dat vanuit je eigen omgeving kan werken aan de kennis rond zelfmotivatie, maar dit ook op een leuke manier kan toepassen om direct meer energie te krijgen, waardoor je vanaf morgen prettiger werkt. Door de break-out sessies is er contact tussen deelnemers om ervaringen uit te wisselen en zelfs te netwerken. Deelnemers ontvangen na de workshop een mail met de mini toolbox ‘PCM motiveren’.

Process Communication Model

Hoe meer we onze ‘batterij’ opladen vanuit onze behoeften, hoe meer energie we hebben om veerkrachtig met situaties en onszelf om te gaan. Tijdens deze online workshop gaan we in op ‘zelfmotivatie’ en geven we praktische handvatten om direct morgen toe te passen. Vanuit het gerenommeerd ‘Process Communication Model’ gaan we aan de slag met motivatie en de impact als je motivatie laag is. Klik hier voor meer informatie over PCM.

Over Samen Bereikbaar, De Verkeersonderneming

Samen Bereikbaar helpt bedrijven bij het organiseren van slimme en duurzame mobiliteit en heeft de afgelopen maanden veel bedrijven ondersteund bij het verder professionaliseren van thuiswerken. Wij geloven dat ook in de toekomst thuiswerken – in hybride vorm- zal blijven bestaan en dat het effect groter is als men gemotiveerd is.

Aanmelden