Ontvang gratis jouw Google Ads scan tijdens Black week!

Het afgelopen jaar heeft Google Ads veel wijzigingen doorgevoerd in de advertentiemogelijkheden. Van de meeste worden ze bij Internetbureau AddVision erg blij want ze bieden extra kansen om een hoger rendement met de campagnes te halen.

Het nadeel van deze ontwikkelingen is dat het ervoor zorgt dat je Google Ads campagne meer onderhoud nodig heeft. Want als je geen gebruik maakt van de nieuwe mogelijkheden zul je in verhouding meer gaan betalen voor je bezoekers. Zonde toch?

Daarom hebben ze bij Internetbureau AddVision de Google Ads Scan gemaakt. Een scan waarmee ze door je hele campagne heenlopen en controleren of je optimaal gebruik maakt van de laatste mogelijkheden. Met de resultaten van de scan heb je een mooi uitgangspunt om de campagnes verder te optimaliseren. Mocht je hierbij tegen vragen aanlopen dan ondersteunt Internetbureau AddVision je uiteraard graag.

Dit is waar de Google Ads scan uit bestaat:

  • Analyse van de inrichting van jouw Google Ads account op meer dan 40 punten
  • Conclusie en aanbevelingen

Ontvang gratis jouw Google Ads scan tijdens Black week

De kosten voor het uitvoeren van deze scan bedragen € 599,-. Beslis jij voor 25 november aanstaande, dan kost het je niets, behalve een half uur van je tijd om de scan te bespreken! 😊

Opdracht geven? Meld je aan via https://www.addvision.nl/black-friday-actie/