Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Inspiratiedag - 3 oktober 2019

 
3 oktober 2019
De uitdaging van een nieuwe Inspiratiedag (voormalig industriedag) ligt weer voor ons. De Inspiratiedag zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 3 oktober met als thema:

“Toptalenten”

Een thema dat we tijdens de Inspiratiedag door toptalenten uit diverse disciplines laten belichten die door hun inspanningen en activiteiten betiteld kunnen worden als toptalent.

Per branche en per bedrijfstak verschillen de criteria voor toptalent. Toch zijn er een aantal universele eigenschappen van toptalent te noemen. Het zijn mensen die in elke fase van hun carrière kunnen presteren en onder elke omstandigheid. Zij hebben een passie, drive, doorzettingsvermogen en worden echt geholpen door hun persoonlijkheid en drijfveren. In elke fase van je leven kun je een toptalent zijn maar per discipline zijn er verschillen. Je kan een toptalent zijn als voetballer of als commissaris. Leeftijd speelt bij de allerbeste geen rol. Natuurlijk is toptalent schaars, maar het gaat om mensen die echt bevlogen zijn, goed kunnen focussen en een aantal dingen heel goed kunnen. Tijdens de Inspiratiedag willen we de toptalenten vragen hun verhaal te doen. Op wat voor manier hebben zij de top bereikt? Wat hebben ze ervoor moeten doen, maar ook moeten laten? Wat heeft het hen gekost en waar streven ze nog naar in de toekomst?

De Inspiratiedag 2019 is een dag waarop u, naast nuttige informatie, op een informele wijze kunt netwerken met uw collega-ondernemers, de overheid, semioverheid en andere organisaties uit
de regio Zuid-Holland Zuid. Kortom, reden genoeg om nu alvast de datum van 3 oktober a.s. in uw agenda te reserveren.
De locatie wordt dit jaar wederom niet bekendgemaakt, maar is gelegen in de Drechtsteden.

Het is u allen bekend dat we de Inspiratiedag alleen kunnen realiseren met uw bijdrage. Tot op heden zijn we er door uw hulp uitstekend in geslaagd om er een succesvolle dag van te maken. Ik hoop ook dit jaar weer een beroep op u te mogen doen.

Voor de lay-out en de druk van het programmaboekje kunnen we rekenen op Only the Brave en traditiegetrouw drukkerij Dekkers van Gerwen.
Ter gelegenheid van deze Inspiratiedag ontvangen vele bedrijven en overheden het mooi uitgevoerde programmaboekje. Daarin bieden wij u een unieke gelegenheid om uw bedrijf c.q. organisatie te presenteren. Dit programmaboekje zal begin september worden verspreid. De oplage van het programmaboekje bedraagt ruim 500 stuks. In het kader van de nieuwe naam Inspiratiedag willen we ook het format van programmaboekje aanpassen.

Voor de kosten van het plaatsen van een advertentie verwijs ik u graag naar bijgevoegd formulier. Bij de advertenties staan twee maten aangegeven. De eerste maat heeft betrekking op het nieuwe formaat van het boekje. Het zou mooi zijn indien u de gelegenheid heeft om een advertentie volgens deze maat aan te leveren. Indien dit niet lukt kan dit ook de advertentie zijn (van vorig jaar) volgens het A5 formaat dan zullen we de afmetingen enigszins aanpassen.
Indien u van deze mogelijkheden om te adverteren gebruik wilt maken, verzoek ik u vriendelijk het hierbij ingesloten antwoordformulier zo spoedig mogelijk aan ons te retourneren.

De advertenties dienen vóór 1 juli als digitaal bestand, geschikt voor drukwerk, bij het secretariaat te worden aangeleverd: wd@werkgeversdrechtsteden.nl .

Indien u als bedrijf iets te vieren heeft, dan weet u van de afgelopen jaren dat we daar iets moois van kunnen maken voor of tijdens de Inspiratiedag. Wij houden ons aanbevolen om samen met u iets passends te bedenken.
Tevens hebben wij de mogelijkheid op de locatie voor het plaatsen van een aantal stands.

Tenslotte willen wij sponsoren de gelegenheid bieden een specifiek, met name genoemd, onderdeel van de dag te sponsoren, bijvoorbeeld (deel) catering, geluidsinstallatie, petit fours, kosten van een spreker, auto showen e.d. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met Barbara Keuzenkamp of Wieske Welbedacht 078 639 00 33.

Ik hoop dat wij samen met u deze dag tot het WD-hoogtepunt van het jaar kunnen laten uitgroeien!


Met vriendelijke groet,

Barbara Keuzenkamp
Secretaris Werkgevers Drechtsteden
Word document
Word document 51,50 KB
4 juni 2019 15:51