Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Inspiratiedag - 3 oktober 2019

 
3 oktober 2019
“Toptalenten”
Meld u nu aan voor de Inspiratiedag van 3 oktober aanstaande!

Als het goed is valt vandaag of morgen het programmaboekje van de Inspiratiedag op 3 oktober bij u op de mat. In de bijgevoegde uitnodiging staan de gegevens die voor u tijdens deze dag van toepassing zijn.

Thema van deze Inspiratiedag is: “Toptalenten” 
 
Graag verwelkomen we u uiterlijk 8.30 uur op het Loveld terrein aan de Uilenkade in Zwijndrecht. U kunt parkeren op het parkeerterrein (zelfde als vorig jaar). Het Workrate-personeel zal u bij het parkeren begeleiden en zal gedurende de gehele dag het parkeerterrein bewaken. Hier staan bussen klaar om u naar de congreslocatie te brengen waar u een boeiend programma aangeboden krijgt met gerenommeerde sprekers en volop gelegenheid tot netwerken. De congreslocatie ligt op maximaal twintig minuten rijden van Zwijndrecht en wij garanderen u dat u in de middag om uiterlijk 17.00 uur terug bent bij uw auto.

U kunt zich aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden kan tot en met 26 september.


PDF document
PDF document 116,37 KB
2 september 2019 16:28
PDF document
PDF document 13,66 MB
2 september 2019 15:26
Word document
Word document 51,50 KB
4 juni 2019 15:51

Inschrijvingen

Jaap van OordCorné TreureTjeerd Jan WarPeter de GraafIr Antoine VerhoefDrs Remko MolWilma NedermeijerGert JongeneelDirecteur Maarten van der KnaapRelatiebeheerder Erik HuijzerSamantha BezemerDirk RijndersJacco van Geemert