Webinar ‘Verdienmodel van zonnepanelen’ 11 februari

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijf? Er komt veel bij kijken, maar het is de moeite meer dan waard! Steeds meer ondernemers schakelen over op duurzame energie en wekken zelf hun energie op. Vanwege het klimaat én als een slimme investering. Misschien staan zonnepanelen al op uw to-do lijst maar is het er nog niet van gekomen. Of heeft u al stappen gezet maar komt u niet verder.

Krijn Ratsma vertelt u er alles over tijdens het webinar ‘Het verdienmodel van zonnepanelen’ op donderdag 11 februari om 16:00 uur. Bekijk het programma en meld u nu gratis aan.

Dit webinar wordt u aangeboden in het kader van de lancering van het zakelijk Regionaal Energieloket. Dit is dé online verzamelplek voor bedrijven met informatie over wet- en regelgeving, subsidies, energiebesparingstips en advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit. 

In samenwerking met Drechtsteden en het Regionaal Energieloket

Wij nodigen u van harte uit voor het webinar ‘Het verdienmodel van zonnepanelen’ op donderdag 11 februari van 16.00 tot 17.00 uur. 

Wie kunt u verwachten?
WD bestuurslid en directeur KROHNE GroupAndré Boer, regionaal portefeuillehouder Economie André Flach, regionaal portefeuillehouder Energietransitie Jacqueline Van Dongen, projectmanager Regionaal Energieloket Josefine Rook en voorzitter Stichting Energieke Regio Krijn Ratsma zijn te gast en praten u bij. 

Aanmelden?
Aanmelden kan hier