WD Masterclass ‘Samen Innoveren’ – geannuleerd

In verband met de coronacrisis hebben wij moeten besluiten deze WD Masterclass te annuleren.

Zodra de mogelijkheid er weer is om evenementen te laten plaatsvinden, zal u een nieuwe uitnodiging ontvangen voor deze WD Masterclass.

 


Bedrijven zijn op zoek naar manieren om hun (markt)positie te versterken door middel van innovatie. U ook?

Grote bedrijven zien dat startups in staat zijn sneller dan zijzelf kansen te vertalen in nieuwe producten en diensten. Juist daarom zoeken zij voor groei steeds vaker samenwerking met startups. Omgekeerd hebben ook startups baat bij deze samenwerking, want de bedrijven bieden hen toegang tot voor hen relevante markten, kennis, netwerken en reputatie.

Bedrijven en startups verschillen veel van elkaar in omvang, en natuurlijk in cultuur en organisatie. Juist door deze verschillen kunnen ze veel voor elkaar betekenen.

• Hoe geef je die samenwerking in de praktijk vorm?
• Hoe vind je elkaar überhaupt in die zee van kansen?

Jessica van den Bosch deed onderzoek naar deze vormen van samenwerken. In haar boek ‘Samen Innoveren’ brengt zij aan de hand van inspirerende praktijkverhalen de best practices en de onverwachte effecten in kaart, van de samenwerking tussen negen startups en bekende (Nederlandse) bedrijven.

In deze WD Masterclass deelt Jessica van den Bosch de ‘lessons learned’ uit haar onderzoeken en onderzoekt samen met u hoe deze vertaald kunnen worden naar de praktijk van ondernemers in de Drechtsteden.

Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30
8.00 – 10.00 | mét ontbijt
Gratis parkeren bij Postillion

Het evenement is afgelopen.

Aankomende Events

september 2024
oktober 2024
november 2024
december 2024
Geen evenementen gevonden!