Aspect ICT viert 40-jarig jubileum & top 10-notering

Hardinxveld-Giessendam,Aspect ICT, opgericht in 1983 en een toonaangevende ICT-dienstverlener in de Alblasserwaard, viert dit jaar haar 40-jarig jubileum en heeft voor het derde jaar op rij een top 10-notering in de lijst van Beste ICT-werkgevers van Nederland. Het bedrijf biedt een breed dienstenpakket aan organisaties ter ondersteuning van hun digitale transformatie.

Wij feliciteren Aspect ICT met dit mooie jubileum en fantastische resultaat!

Beste ict-werkgever: OGD ict-diensten zet grote stap

Dit jaar is OGD ict-diensten de populairste ict-werkgever. Het bedrijf klimt in het Computable Werkgeversonderzoek 2023 maar liefst acht plekken ten opzichte van 2022 en schiet van plek negen naar de toppositie. In algemene zin zien we overigens dat de populariteit van ict-organisaties als werkgever gedaald is in vergelijking met de voorgaande coronajaren.

Vorig jaar zagen we dat de populariteit van ict-organisaties als werkgever omhoog schoot, een gevolg van een florerende ict-markt-markt door de coronapandemie. Nu alles weer genormaliseerd is, zien we dit type ict-werkgever iets aan populariteit inleveren. Waar ict-organisaties vorig jaar nog een 8,78 gemiddeld van het eigen personeel kregen, daar levert het in 2023 acht honderdste in: 8,70. Enigma Research voerde het werkgeversonderzoek 2023 uit in opdracht van Computable. Voor het gehele artikel ga je naar Computable