Ondernemen met maatschappelijke relevantie

Goed werkgeverschap is essentieel voor elk bedrijf. U runt een onderneming en staat daarbij voor uw onmisbare werknemers, net zoals deze staan voor hun onmisbare werkgever. Ook voor mensen die verder van de arbeidsmarkt staan is een fijne werkplek met collega’s, die samen een klus klaren, elkaar helpen en plezier hebben, heel belangrijk.

Binnenkort ontvangen de leden van WD een enquête over maatschappelijk verantwoord ondernemen, op het gebied van banen voor mensen met een arbeidsbeperking of mensen die lange tijd door een uitkering uit het arbeidsproces zijn geweest. De vragen hebben betrekking op bekendheid met of interesse in ondernemen met maatschappelijke relevantie op dit vlak. Het gaat er in eerste instantie vooral om zicht op de bekendheid met en interesse in dit thema onder de leden. Leden die verdere verdieping willen kunnen dat aangeven. 

Ik zou iedereen willen adviseren deze enquête in te vullen en te kijken wat het hem of haar zou kunnen opleveren’. Lisette de Lijster de Raadt, directeur Stroomlijn

De enquête wordt op woensdag 15 september aanstaande naar alle leden verstuurd. Heeft u vragen, neem contact op met Mark Snoeren, (office@werkgeversdrechtsteden.nl) projectmanager Inclusief werkgeverschap, Werkgevers Drechtsteden.