Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact
Contactpersoon

De Heer P.l. Rietberg

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
Logo van Van Leeuwen Buizen
Organisatiepresentatie 

Van Leeuwen Buizen  

Activiteiten van Van Leeuwen Buizen op 21 mei

Ontvangst zal zijn in één van de loodsen op ons terrein aan de Lindtsedijk 100.
Hier zijn wat standjes met informatie, koffie/fris etc, zitje waar een Van Leeuwen film vertoond wordt, fotomateriaal etc.

Vanaf deze plek zullen treintjes met gidsen door de loodsen rijden langs allerlei materieel waar demonstraties zullen plaatsvinden, zoals zaagmachine en magneetkraan, loadplate, straalmachine, hi-racker- verpakkingsmachine, Kastosysteem e.a.

---

De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende industriële handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. De Groep is in vrijwel alle industriële sectoren actief. Bij alle activiteiten van het bedrijf staat de klant centraal. Het voeren van een groot assortiment van producten, - zowel in de breedte als in de diepte - en het bieden van een veelomvattend dienstenpakket ondersteunen die klantgerichte benadering. Bij de Van Leeuwen Buizen Groep draait het om twee functies. Van oorsprong is het een voorraadhoudende handelsonderneming die een breed assortiment producten aanbiedt. In meer dan tachtig jaar heeft Van Leeuwen een schat aan kennis en kunde opgebouwd wat betreft producten en hun toepassingen, markten, leveranciers en distributie. Deze kernvaardigheden hebben het Van Leeuwen mogelijk gemaakt een tweede rol te ontwikkelen, die van logistiek specialist. Naast het leveren van producten legt Van Leeuwen zich ook toe op het verzorgen van specialistische diensten en projectmanagement. Het gaat hierbij om maatwerk dat is afgestemd op de behoeftes van de klant. Dynamische ontwikkeling Het bedrijf is in 1924 in Zwijndrecht opgericht en beschikt over een uitgebreid vestigingennetwerk verspreid over Europa, Azië, het Midden-Oosten, Australië en Noord-Amerika. In totaal telt de Groep 37 vestigingen, waarvan het merendeel voorraden houdt uiteenlopend van koolstof- en gelegeerd staal tot roestvaststaal. Door actief in te spelen op de wensen van de markt, heeft de Groep zich ontwikkeld tot een specialistische multinational met ruim 1.100 medewerkers en een omzet van 750 miljoen euro. Van Leeuwen levert haar producten en diensten aan bedrijven uit diverse sectoren, zoals de petrochemie, chemie, energie, offshore, scheepsbouw, machine- en apparatenbouw, constructie, bouw, infrastructuur, agrarische sector, transport, voedselproductie, meubelindustrie, pijpleidinginstallatie en handel.

Activiteiten

Industriële handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters.

Video

Adres

Internet
Handelsregister
Bezoekadres
Lindtsedijk 20
 
3336LE Zwijndrecht
Postadres
Postbus 50
 
3330AB Zwijndrecht

Locatie