BusinessBoost Live

Beste WD-leden, 

Via de organisatie van BusinessBoost Live ontvingen wij een speciaal aanbod. Wat dat aanbod is, leest u in onderstaand bericht.

BusinessBoost Live is terug en is er klaar voor om jou te ontmoeten tijdens het businessevent van Nederland op donderdag 30 maart in Rotterdam Ahoy.  BusinessBoost Live is er voor mensen die zichzelf in beweging willen zetten. Professionals die niet terugdeinzen risico’s te nemen of het roer om te gooien, binnen én buiten hun vakgebied. Daarmee is BusinessBoost Live er voor iedereen met een ondernemende geest. 

Gastheer Jeroen Pauw verwelkomt dit jaar weer zeer inspirerende ondernemers en sprekers waaronder Jacco Vonhof, Christian van Thillo, Deborah Nas, Saskia Egas Reparaz, Demy de Zeeuw, Alexander Klöpping en vele anderen. Klik hier voor meer informatie. 

Het belooft een bijzondere avond te worden met eerlijke gesprekken, nieuwe inzichten en verrassend entertainment. Omdat wij het belangrijk vinden om ondernemend Nederland te helpen hun groeiambities te realiseren, bieden wij jou de kans om tickets met 25% korting te kopen. De korting is geldig op gold, silver en balkon tickets.  

Programma BusinessBoost Experience (gold tickets): 
16:30 uur – Plenaire openingssessie
17:15 uur – Boostcamp ronde 1
18:15 uur – Boostcamp ronde 2

18:45 uur – Eten & drinken in Business Social Club 
20:00 uur – Start show
22.00 uur – Netwerkborrel in de Business Social Club 

Alle informatie over BusinessBoost Experience is op de website te vinden, klik hier

Programma BusinessBoost Live (silver + balcony tickets):  

20:00 uur – Start show 

22:00 uur – Einde show + netwerkborrel in de Business Social Club (silver only)

Alle informatie over BusinessBoost Live is op de website te vinden, klik hier.  
Wacht niet langer en boek jouw tickets via onderstaande link met kortingscode. 

Kortingscode: BBLxFederatie23

Ticketshop link: https://shop.paylogic.com/61ee49544a5b40d1aa0c566859067d25

AANBIEDING

Wij mogen namens BusinessBoost Live jullie een speciaal arrangement aanbieden aan de leden van de Federatie. Dit arrangement is niet online te verkrijgen. Het programma ziet er als volgt uit:

18:15 uur – Boostcamp naar keuze (ronde 2 – klik hier voor informatie)

18:45 uur – Eten & drinken in Business Social Club 

20:00 uur – Start show 

22:00 uur – Einde show

Met onderstaande link kan je voor €109,- excl. btw gebruik maken van het speciale arrangement: https://shop.paylogic.com/2e5968ecf902416ba2bfea913c436680

Mocht je met een grote groep naar BusinessBoost Live willen komen dan adviseren wij je contact op te nemen met Mandy Miedema (mandy@tribecompany.com). Er wordt in overleg naar een voorstel gekeken.